Σελίδες

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

ΝΕΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ_ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΦΕΙΔΑ

ΝΕΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ_ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΦΕΙΔΑ



ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ  

Νοταρά 123, 20100, Κόρινθος                                                                                                              

Πληροφορίες: Α. Βογιατζή: 6932343231                                   Κόρινθος, 16 Αυγούστου 2020                                                                   

                                    Ζ.Γαβαλά: 6972216123                   Αριθμ.Πρωτ.: 73

 

ΘΕΜΑ: «Ευχαριστίες και ευχές στον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κορινθίας κ. Γιάννη Φειδά»

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κορινθίας έως το 2016 διατηρούσε Γραφεία στα κτίρια της Νομαρχίας στην Κύπρου 89 στην Κόρινθο, όπου είναι και η έδρα του. Το 2016 τα Γραφεία της Νομαρχίας έκλεισαν και ο Σύνδεσμός μας έμεινε «άστεγος» έως και τον Ιούνιο του 2020. Το παρόν Δ.Σ. έκανε προσπάθειες ανεύρεσης στέγης με διάφορους τρόπους (Δήμος Κορινθίων, χορηγία ιδιωτικής στέγης). Όμως όλες είχαν κόστος οικονομικό στο οποίο δεν δυνάμεθα να ανταποκριθούμε. Κατόπιν τούτων, απευθυνθήκαμε στον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κορινθίας κ. Γιάννη Φειδά.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Φιλολόγων Κορινθίας ευχαριστεί από καρδιάς τον εξαίρετο συνάδελφό μας, Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κορινθίας αξιότιμο κ. Γιάννη Φειδά για την ευγενική παραχώρηση Γραφείων για τον Σύνδεσμό μας στα Γραφεία της ΔΙΔΕ, Νοταρά 123 20100 στην Κόρινθο (ισόγειο αριστερά). Χάρη στον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κορινθίας κ. Γιάννη Φειδά ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κορινθίας απέκτησε ξανά στέγη και μπορεί πλέον να τοποθετήσει τα μεγάλης ιστορικής και ευρύτερα πολιτισμικής αξίας αρχεία του αλλά και να υποδέχεται τα μέλη του στις ώρες και μέρες λειτουργίας της ΔΙΔΕ. 

Ευχαριστούμε συνολικά τον αξιότιμο Διευθυντή μας κ. Γιάννη Φειδά για την αδιάλειπτη στήριξη στον Σύνδεσμό μας όλα τα χρόνια, την συνεχή του συμπαράσταση σε όλες μας τις δράσεις με την ενεργό συμμετοχή και παρουσία του, το ήθος και τον σεβασμό του στον Φιλόλογο. Ο κ. Γιάννης Φειδάς αποτελεί σπουδαίο κεφάλαιο στην ιστορία του επιστημονικού μας σωματείου, γι’ αυτό και πάντα θα μνημονεύουμε την προσφορά του. Τις ευχαριστίες μας έχουμε εκφράσει ήδη δημόσια από τις 8 Ιουλίου 2020. Οι εξελίξεις μέσα στο καλοκαίρι πρόλαβαν το παρόν επίσημο ευχαριστήριο έγγραφο. Του ευχόμαστε από καρδιάς να είναι πάντοτε το ίδιο δημιουργικός, με τον ίδιο ζήλο, την ίδια εργατικότητα, τις ίδιες σταθερές μας αξίες με τις οποίες συμπορευτήκαμε τόσα χρόνια, υγιής και πολύτιμος στην Εκπαίδευση.

                                           Με τιμή

                                        Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                                                     Η Γεν. Γραμματέας

Αντιγόνη Γ. Βογιατζή                                       Ζηνοβία Γαβαλά                                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου