Σελίδες

Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

ΑΥΡΙΟ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ_ ΑΡΧΑΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2021_ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΗΜΕΡΙΔΑ 5.6.2021 ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ



ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ (πατήστε το link παρακάτω)
Προσοχή στα Πνευματικά Δικαιώματα. 

Με εξαιρετική επιτυχία στέφθηκε η Ημερίδα του Συνδέσμου Φιλολόγων Κορινθίας το Σάββατο 5.6. 2021 και ώρα 11πμ με θέμα «Αρχαία Ελληνικά: Η ώρα των Πανελληνίων» και επιμορφωτή τον κ. Μιχάλη Μπικάκη, M.Ed., Φιλόλογο, διακεκριμένο συγγραφέα εκπαιδευτικών βιβλίων (ενδεικτικά: Εκδόσεις ΖΗΤΗ, Πατάκη κλπ) και δημιουργό της δημοφιλέστερης ιστοσελίδας που όλοι ακολουθούμε filologila.gr.

Αγαπημένοι συνάδελφοι,
Ευχαριστούμε θερμά για τη μεγάλη εκπροσώπηση από όλα τα σχολεία της Κορινθίας, Δημόσια και Ιδιωτικά αλλά και τα Φροντιστήρια του νομού.

Ευχαριστούμε με τιμή τους συνάδελφους Συνδέσμους Φιλολόγων της Ελλάδας, τους συναδέλφους από όλη τη Ελλάδα, του Δημοσίου, Ιδιωτικού Σχολείου και Φροντιστηρίου. ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την Ειδική Αγωγή, τα Εσπερινά Λύκεια, τα Μουσικά Σχολεία Κορίνθου και Αργολίδας αναγνωρίζοντας τον αγώνα που δίνουν οι συνάδελφοι μας υπό συνθήκες εξαιρετικά δύσκολες και με το μεράκι τους και μόνο.

Η σύμπραξη αυτή του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα, Σάββατο πρωί, που ο κάθε άνθρωπος ξεκουράζεται με την οικογένεια του, η παρουσία του Φιλολόγου της Κορινθίας και όλης της Ελλάδας, Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα μια τέτοια μέρα, αποδεικνύει στην πράξη το «όλοι μαζί» για τους μαθητές μας και φυσικά τον απώτερο σκοπό, την επιτυχία των μαθητών μας στις Πανελλαδικές.

Ευχαριστούμε με τιμή τον Δημήτρη Βλαχοπάνο, Πρόεδρο του Ομίλου Ολοκαυτώματος Κομμένου (ΟΜΟΚ), για την αδιάλειπτη στήριξη στον Σύνδεσμο Φιλολόγων Κορινθίας και την παρουσία του στην Ημερίδα να μας πει δυο λόγια για την πολύ πρόσφατη απώλεια του Ισαάκ Μιζάν, του τελευταίου Εβραίου επιζήσαντα από το Ολοκαύτωμα. Στον Δημήτρη ο Ισαάκ Μιζάν εμπιστεύτηκε τη ζωή και τα πάθη του, τα οποία έγραψε στο βιβλίο του. Για τον Ισάακ Μιζάν, το Ολοκαύτωμα, για την Νεότερη Ιστορία, τις πίσω σελίδες κάναμε εκδήλωση στην Κόρινθο, όσο ήταν εν ζωή στις 28.2018, παρουσιάσαμε το βιβλίο του Δημήτρη Βλαχοπάνου, επισκεφτήκαμε μαζί σχολεία του νομού μας και τιμήσαμε την ελευθερία και τη δημοκρατία. Ο Δημήτρης Βλαχοπάνος έγραψε Ιστορία κ εμείς βάλαμε ένα λιθαράκι στη διάδοση αυτής.. με καρδιά και αλήθεια. Η ΕΡΤ αυτές τις μέρες φιλοξενεί τον Δημήτρη, κάνει συνεχή αφιερώματα στον Ισαάκ Μιζάν και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας απηύθυνε ένα θερμότατο συλλυπητήριο μήνυμα. Ήταν τιμή μας που ο Δημήτρης είπε δυο λόγια για μας στην πλατφόρμα. Είναι τιμή μας που είναι αληθινός δίπλα μας.

Στην κηδεία του ήρωα-σύμβολο, του οικουμενικού ανθρώπου είχα την μοναδική τύχη να παρευρεθώ, ύστερα από πρόσκληση του Δημήτρη και δύσκολα θα παρευρεθώ σε μία τόσο ιστορική στιγμή. Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου στο ΔΣ και τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Κορινθίας που ήταν σύσσωμοι στην πλατφόρμα που μου δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης να τους εκπροσωπώ.

Ευχαριστούμε για την στήριξη:
Τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κορινθίας

το Εκπαιδευτήριο Homo Educandus Αγωγή

Ευχαριστούμε για την κάλυψη και προβολή το ekorinthos και τον Θύμιο Τσαρμπό. Ευχαριστούμε τα Κορινθιακά ΜΜΕ για τη προώθηση και προβολή.

ΔΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Κορινθίας
Αντιγόνη Βογιατζή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου